top of page

over Trivial Time

EN
 

Trivial Time is een onafhankelijk en creatief videoproductiebedrijf uit Brussel, België. We creëren dynamische video's voor bedrijven, organisaties en brands voor alle mogelijke schermen in het Nederlands, Frans en Engels. 

Afhankelijk van de grootte van het project en de wensen voorzien we een videograaf, videoreporter of een heel team van filmexperten gespecialiseerd in licht, beeld en geluid. Verder kan je tijdens het hele proces rekenen op onze transparante communicatie en snelle opvolging.

De zaakvoerder en founder van Trivial Time, Frederik Eraly, deed veel ervaring op met audiovisuele en journalistieke opdrachten als regisseur, videograaf en videojournalist in België, Europa en de Verenigde Staten. Hij werkte onder meer als voor ROB-tv, newsmonkey en VRT-televisiezender Sporza.

 

Sinds zijn jeugd kon je er zeker van zijn: wanneer je een verhaal en een camera zag, zag je Frederik. Jaren later lanceerde hij na masterdiploma's aan de KULeuven in communicatiewetenschappen en internationale politiek Trivial Time Video Production. 

In september 2019 won Trivial Time een eerste award tijdens The Night Of The Shortfilm in Antwerpen. 'The Fight of Justin' kreeg de audience award voor best short documentary (worldwide).

Frederik op 6-jarige leeftijd met zijn opa.

De eerste kennismaking met de wondere wereld van video & film.

bottom of page