over Trivial Time

EN
 

Trivial Time is een award winning en creatief videoproductiebedrijf uit Brussel, België. We creëren dynamische video's voor bedrijven, organisaties en brands voor alle mogelijke schermen in het Nederlands, Frans of Engels. 

Afhankelijk van de grootte van het project en de wensen voorzien we een videograaf-videoreporter of een groter team van experten gespecialiseerd in licht, beeld en geluid. Verder kan je tijdens het hele proces rekenen op onze transparante communicatie en snelle opvolging.

De zaakvoerder en founder van Trivial Time, Frederik Eraly, heeft veel ervaring opgedaan met audiovisuele en journalistieke opdrachten in België, Europa en de Verenigde Staten. En hij werkte onder meer voor ROB-tv, newsmonkey en VRT-televisiezender Sporza.

 

Sinds zijn jeugd kon je er zeker van zijn: wanneer je een verhaal en een camera zag, zag je Frederik. Jaren later lanceerde hij als videograaf, regisseur en journalist - met masterdiploma's aan de KULeuven in internationale politiek en communicatiewetenschappen - Trivial Time Video Production. 

In 2019 won Trivial Time zijn eerste award op The Night Of The Shortfilm in Antwerpen. 'The Fight of Justin' kreeg the publieksprijs voor best short documentary (worldwide).